SV4ARX NEW ANTENNAS (JULY 2012)

SV4ARX's SV4ARX NEW ANTENNAS album on Photobucket

14 Σεπ 2009

HAM FEST!!!

Ακόμα και μέχρι σήμερα καμιά απάντηση δεν έλαβα(και ούτε θα λάβω εδώ που τα λέμε)...γιατί διάλεξαν την ίδια μέρα να κάνουν Ham Fest στην Λάρισα και στην Θεσσαλονίκη.
Αναρωτιέμαι για πιο σκοπό πρέπει να γίνονται αυτά , ποιους σκοπούς εξυπηρετούν σε τελική ανάλυση ποιοι τα οργανόνουν και κυρίως για ποιους; Και μην μου πει κανένας ότι τα ham fest προάγουν το hobby ή οτι είναι ευκαιρία για να γνωρίσει καλήτερα ο ενας τον άλλο και άλλα διαφορα ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .τα πηγαδάκια βοούν απο χθές:<ρε συ! πόσους πάγκους είχε η Θεσσαλονίκη; γιατι η Λάρισα ήταν γεμάτη!>
Αντε και καλή αντάμωση στο επόμενο...φτάνει να οργανώνονται ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΗΟΒΒΥ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Και οι σπόνσορες και οι αντιπρόσωποι είναι απαραίτητοι και κάνουν σωστα την δουλειά τους,δεν αντιλέγω, το θέμα είναι ποιος τραβάει ποιόν απο την μύτη.
Ολες οι μάρκες είναι καλές ,στο κάτω κάτω της γραφής είναι θέμα γούστου αλλα το hobby μας ας μείνει hobby, ας μην γίνει σημαία πια.. η επωδός ... the stereo ssb modulation! or 5-9+21db! or my linear is 1KW και βάλε... έχει και άλλα να προσφέρει το καλό μας hobby η κάνω λάθος; Μπορεί.

3 σχόλια:

  1. Na kanoyme kai kanena HAM FESTIVAL STON EBRO? Einai mia idea...mahalakis..kai gia ta plas 60..kanena sxolio....kai ta 5-7 kalla einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχεις σ'αυτά που λες, όσοι θέλουν να κάνουν hi-fi ssb ας το κάνουν με το... στερεοφωνικό (λαμπάτο κατά προτίμηση) στο σαλόνι τους.
    Τα 80μ. και οι άλλες μπάντες είναι μόνο για ραδιοερσιτεχνικές επαφές όπως περιγράφονται και στο νόμο βάσει του οποίου αδειοδοτηθήκαμε.
    6146

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H E.E.T.T TI KANEΙ

    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My antennas (updated)