SV4ARX NEW ANTENNAS (JULY 2012)

SV4ARX's SV4ARX NEW ANTENNAS album on Photobucket

3 Σεπ 2009

Χωρίς φόβο και ΠΑΘΟΣ

Οσο περνάει ο καιρός τόσο και σοβαρεύει το περιεχόμενο των QSO μεταξύ καθημερινών καλών συναδέλφων.
Για παράδειγμα... σε ορισμένα πηγαδάκια στα 80μ σε πολλούς διαφεύγει 'η ξεχνάνε 'οτι είναι συχνότητα για ραδιοερασιτέχνες και όχι 6.5Mhz and 27Mhz. Καλά,δεν λέω,ελεύθεροι να λέμε ότι θέλουμε με έμφαση να βγάζουμε όλα τα αποθυμένα μας γιατί πιθανώς έχουμε πολύ καιρο να κάνουμε QSO σε οριζόντια πόλωση(HI).?
Aμ.. αυτή η μανία( σε επίπεδο αυτισμού) για το ...(τα σηματά σου είναι 5-9+18! ή 5-9+60!!) και τί να πούμε για την :quality of SSB modulation: edo pleon ine thriskia!
Αμ.. στα 2μ στα simplex...όπου ο καθένας βγαίνει όπου θέλει και κυρίως εκει που δουλεύουν ssb.
Kαι τί δεν ακούς απο τιμολόγια μέχρι γιατί ο Γιάννης χώρισε με την Κατίνα(αλήθεια σας λέω).
Αν πείς δε για το πανελλήνιο εκεί πεύτει το γέλιο της αρκούδας.Αλήθεια γιατί το βάλανε;

Bravo! Αυτό είναι ραδιοερασιτεχνισμός και η μαγγιά είναι πλέον να πείσει ο ένας το άλλο πιά είναι καλήτερη η Yaesu ΄η η Ιcom.
Με τις υγίες μας καλά να πάθουμε.Και να μην ξεχνάμε... όταν πιά δεν έχεις κάτι να πείς υπάρχει και το QRT. Kαλό μου παιδί και αύριο μέρα είναι.

Καλό χειμώνα.

1 σχόλιο:

  1. εχεις μεγαλο αδικο .εγω ακουγοντας το πανελλαδικο εχω μαθειολα τα δρομολογια που κανουν οι νταλικες τι κουβαλαν και που θα ξεφορτωσουν.αν δεν τους ακουσω μου παη στραβα η ημερα. οσο για τα 80μ παλη εχεις αδικο αλλοι πληρωνουν για να τους ρυθμιση ο ενας και μοναδικος θεσσαλιοτης συναδελφος την διαμορφωση.πως θα μαθουμε αν ο νησιωτης εκ περιτροπης συναδελφος εχει οντος ρυθμιση σωστα το ΤS-2000 ? Προεδρε της ΕΕΡ οχι μονο στα λογια και μονο αρθρα αλλα και εργα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My antennas (updated)